Få tilfredsstillet den søde tand - nyd en eclair ved åen

Det er nok de absolut færreste, der kan sige sig fri for at have en sød tand. I ny og næ i det mindste. I vores moderne vestlige verden, skorter det ikke på fristelser og muligheder for at stille denne nagende trang, der virkelig kan sætte dagsordenen, hvis den først har bidt sig fast som en blodhungrende tæge.

Særligt ud på eftermiddagen i en travl hverdag, kan det være ekstra vanskeligt at bevare selvdisciplinen når blodsukkeret er for nedadgående. Men er du også ved at være træt af at skulle nøjes med den hurtige og billige chokoladebar fra det almindelige supermarked i forbindelse med det øvrige dagligvareindkøb, er der heldigvis mulighed for at forkæle dig selv lidt ekstra.

Ved åen i Aarhus, nærmere bestemt på Åboulevarden 88b, ligger nemlig NIce – Coffee, Bake & Vin. Har finder du et lækkert udvalg af specialiteter, lige fra italiensk is, eclair-kager, kaffe af højeste kvalitet samt andet kage og brød, deriblandt en udsøgt cheesecake.

Kager i Aarhus er der rigeligt af, men skal det som sagt være lidt ud over det sædvanlige, er NIce – Coffee, Bake & Vin stedet at besøge. Specialiteten er eclair-kagen, der oprindeligt er et fransk påfund, og som består af en vandbakkelsesdej, der er bagt lige præcis nok til, at den er dejlig sprød og hul indeni. Derpå fyldes det aflange bagværk med en skøn vaniljecreme, og som prikken over i’et toppes kagen af med glasur.

Der er selvfølgelig kommet mange variationer af eclair-kagen til med tiden, og ofte er den flækket over på langs, hvor cremen så ligger synligt i midten. Hvad der lige præcis fyldes indeni og sprøjtes ovenpå, varierer naturligvis også meget, men en eclair-kage fra NIce – Coffee, Bake & Vin går man aldrig galt i byen med.

Som nævnt kan vælge mellem andre former for kage og brød hos NIce – Coffee, Bake & Vin. Eksempelvis – og af en lidt mere velkendt karakter end eclairs – står der cheesecake i montren. Og hvem kan nærmest lade et sådant stykke gå sin næse forbi?

Den gode kaffe, den lækre italienske is, de forrygende eclairs og alt det andet appetitvækkende kage og brød, der findes hos NIce – Coffee, Bake & Vin er i sig selv værd at gå efter. Men det bliver bestemt heller ikke værre af, at det hele er hjemmelavet.

Folkene bag NIce – Coffee, Bake & Vin ce har et bredt erfaringsgrundlag, alle en kærlighed til rejser og verdens forskellige kulturer til fælles, hvorfra vi får vores inspiration til de retter vi laver
Alt de laver har nemlig direkte linjer til deres fælles kulturelle baggrund. Noget, som de da også har arbejdet med mange gange i før i andre butiksformer, såsom pizza-barer, caféer og isbutikker. Nu er turen altså kommet til aarhusianerne, der skal bjergtages med udsøgte kager i Aarhus.