Historien bag

Nice kaffe & vinbar kommer sig af en kæmpe passion for kaffe,vin, italiensk is,  godt bagværk. Vi serverer forskelligt bagværk, hjemmelavet italiensk is,fransk eclair, diverse små retter samt både varme og kolde drikke.

Holdet bag vores hyggelige kaffebar har alle en kærlighed til rejser og verdens forskellige kulturer til fælles, hvorfra vi får vores inspiration til de retter vi laver. Kaffebaren er bygget op omkring vores kærlighed til de varer vi sælger, og vores menu er derfor lavet ud fra mere end blot en simpel opskrift. Vi sætter kvalitet og gode råvarer som førsteprioritet, så vi kan udvikle en menú, der lever op til vores høje standarter.

Vi har en langvarig passion og erfaring indenfor pizza bagværk, gelato samt mange forskellige italienske espresso-baserede kaffedrikke. Denne passion startede helt tilbage i 1946, og siden hen har vi arbejdet med diverse pizzabarer, caféer og isbutikker, og nu er turen kommet til vores elskede kaffebar. Her har vi samlet alle de ting, vi brænder mest for ved åboulevarden 88b – perfekt lokation midt i skønne Aarhus.

Vores brede erfaring har banet os vejen frem til et lækkert koncept, som giver os muligheden for at dyrke vores kærlighed til de produkter, vi nu sælger hos Nice kaffe & vinbar. Et koncept, som på alle måder virker naturligt, når vi blander de bedste retter og skaber et alsidig menukort, som indeholder alle de ting, vi holder aller mest af.

Alt dette vil vi gerne dele med vores skønne gæster. Højkvalitets kaffe, som altid er friskristet, frisk hjemmelavet italiensk is, hjemmebagt e-clair kage og meget mere friskt bagværk og små-retter.

Vores filosofi går på, at alt hvad der er hjemmelavet, har sin egen helt unikke smag – og det er netop dét vi stræber efter!

Vi serverer is, vin, kaffe og kage midt i Aarhus