NICE Coffee, Bake and Vin
– nu også som takeaway

Hos NICE i Aarhus elsker vi at byde vores kunder inden for til skønne smagsoplevelser i rolige omgivelser. Har du brug for noget at tage med på farten, eller foretrækker du at nyde vores mad og drikke derhjemme, tilbyder vi dog også altid at tilberede din ordre som takeaway. Der er frit valg på alle hylder. Hele vores menu kan naturligvis fås som takeaway – også vores lækre gelato og sorbetis. 

Søde fristelser til at tage med

I vores café er vi passionerede omkring bagning, og vi brænder for at tilbyde vores kunder de bedste stykker bagværk. Hos NICE er vi i særdeleshed stolte af vores friskbagte eclairs. Eclairs er aflange franske kager fyldt med forskellige cremer og toppet med alt fra hindbær og pistacienødder til kaffe eller hvid chokolade. Disse kager er desuden utroligt velegnede som takeaway. Ønsker du at bestille eclairs til store selvskaber, er dette også muligt. Husker du blot at bestille dine eclairs et par dage i forvejen, så sørger vi for, at du kan imponere dine gæster med det lækreste udvalg af fine og smagsfyldte eclairs. 

Udover eclairs har vi desuden altid et stort udvalg af friskbagte kager til den søde tand – herunder kanelsnegle, cheesecake, cookies med mere. Det øvrige udvalg kan skifte, men ring eller besøg os ved Åboulevarden – så sørger vi for at give dig en grundig gennemgang af dagens sortiment. 

Søde fristelser til at tage medaGelato og sorbet – smage for enhver

Hvad end du er til cremet gelato, forfriskende sorbet eller måske begge dele, så kan vi garantere, at du finder det hos NICE Coffee, Bake and Vin. Vores is fremstilles direkte i butikken, hvor vores dygtige medarbejdere sørger for, at frysedisken altid er fyldt op med hele 24 forskellige smagsvarianter. Har du brug for at tage isen med dig, har vi isbokse i forskellige størrelser. Ønsker du at dele vores lækre udvalg af gelato og sorbet med et større selvskab, så send os en mail, så vi sammen kan sammensætte den perfekte bestilling til netop dit arrangement. 

Vi holder dig kørende med kaffe

Der er næsten ikke noget bedre end en kop kaffe på farten på en travl dag. Hos NICE maler vi altid vores bønner selv, for at sikre at vores kunder kan nyde den autentiske duft af friskmalet kaffe, så snart de får kaffekoppen i hånden. Vælg mellem alt fra ren, sort kaffe til latte, cappuccino mm. 

Til den store sult – og til alt det andet

Frokosttid i Aarhus? Bestiller du takeaway hos os, kan du vælge mellem en lækker friskblandet salat med grillet halloumi eller kylling – eller måske en sprød sandwich? 

Hos Nice Coffe, Bake and Ice har vi kort sagt lidt af det hele. Hvad end du skal have stillet den lille eller den store sult, mangler noget til den søde tand eller har brug for lidt at køle dig på. Bestil takeaway hos NICE, og få en lækker og unik smagsoplevelse. Vi glæder os til at høre fra dig!

Information

Nice kaffe&vinbar

Åboulevarden 88b,

8000 Aarhus C

Tlf:  61 30 71 97

E-mail: nice@aaboulevarden.dk

kontakt os her