Hjemmelavet italiensk is

Nyd en forfriskende bid af Italien hos NIce Coffe, Bake & vin i Aarhus

Solen bager fra en skyfri himmel, du zig-zagger dig vej gennem de mange aarhusianere, der spadserer med børn, mens de nyder det levende byliv ved åen, der nænsomt snor sig gennem Danmarks næststørste by. For ikke så længe siden nød du en udsøgt middag, og nu har du egentlig mest af alt lyst til noget koldt. Noget friskt. Noget læskende.

Du forfalder naturligvis til en af sommerens obligatoriske goder, nemlig is. Men hvor finder du en is, der smager forrygende, og som kan nydes siddende og måske endda flankeret af en god kop kaffe og et stykke bagværk?

Svaret er simpelt: NIce Coffee, Bake & Vin. Den nye kaffe- og isbar i hjertet af Aarhus tilbyder storslåede smagsoplevelser i lige så behagelige omgivelser.

En af specialiteterne hos NIce Coffee, Bake & Vin er den italienske is, også kaldet gelato. Den italienske is udmærker sig ved at være sammensat lidt anderledes, end den klassiske og velkendte danske flødeis, som så mange af os har kær.

Mens flødeis er lavet mestendels på en fed fløde, er italiensk is lavet med et langt mindre fedtindhold. Samtidig betyder det, at isen hos NIce Coffee, Bake & Ice er mere kompakt og ikke så luftig, hvilket altså betyder, at du også får mere for pengene, mens du får færre kalorier, men ens mindst lige så god smagsoplevelse.

NIce Coffee, Bake & Vin drives af et team af mennesker, der deler kærligheden til at rejse og de forskellige kulturer i verden, hvorfra vi henter inspiration til de desserter, mad og drikke, vi tilbereder. Det er da også herfra, at begejstringen for godt bagværk, god is og top-kvalitets-kaffe stammer. Denne passion lader NIce Coffee, Bake & Ice strømme ud gennem sine produkter og ud til jer kunder.

Ud over den delikate hjemmelavede italienske is, byder NIce Coffee, Bake & Vin og på hjemmelavet bagværk i form eclair-kager, der er en fransk specialitet. Som nævnt kan du supplere din lækre is eller kage med en kaffe, der er lavet med kærlighed.

Har du besluttet dig for at smage italienske is i Aarhus, er NIce Coffee, Bake & Vin altså det bedste og mest oplagte bud. Her finder du et flot udvalg af italiensk is. Du har således mulighed for at få din is i en vaffel, som du kan fylde med op til fire kugler.

Er du ikke det store vaffeldyr, tilbyder vi naturligvis også at servere vores is i et bæger. Skal smagsoplevelsen toppes af, har du mulighed for at få vores udsøgte bud på guf ovenpå, nemlig det vi kalder Guf.

Kunne du tænke dig at byde dine gæster på vores fantastiske hjemmelavede italienske is, så kan du sågar købe den i boks. Is i boks fra NIce Coffee, Bake & Vin fås i fire størrelser, nemlig henholdsvis i en 500 ml-, 750 ml-, 1000 ml- og en 1500 ml-boks. Så skulle der være italiensk is til alle.