Varme- og kolde drikke

Uanset, hvad du bestiller hos Nice kaffe & isbar, lover vi, at det er høj kvalitet. Det er nemlig vigtigt for os, at du får en god oplevelse, når du kigger forbi, uanset om du nyder dine varme og kolde drikke hos os eller tager den med på farten. Gode råvarer og kvalitet er vejen til den bedste smagsoplevelse. Derfor er menukortet hos Nice kaffe & isbar fyldt med varme og kolde drikke, der viser vores passion og høje kriterier til råvarer og smag.

Vi tilbyder næsten alt, du kunne have lyst til af både varme og kolde drikke. Vores kaffe er italiensk espresso-baseret, og vi har både din klassiske cappuccino til en blæsende efterårsdag og et stort udvalg af iskaffe til din lune sommeraften. Kvaliteten er den samme i hele vores udvalg, så når du først har været forbi en enkelt gang, tror vi, at du har lyst til at komme igen.

Kaffe og andre varme drikke

Køb en kop kaffe og en nyd dagens pusterum hos os. Vi laver alle klassikerne. Fra americano til en flat white. Har du allergier eller bestemte præferencer til, hvad der skal i din kaffe, skal du endelig sige til, for vi tilbyder både soyamælk og havredrik, som erstatning til almindelig mælk, og skal du forkæle dig selv, kan du tilføje sirup eller flødeskum.

Er du ikke den store kaffedrikker eller har du lyst til at prøve noget andet, kan du vælge en varm chai latte eller en kop te i den variant, du helst vil have. Var det noget varmt til den søde tand, du kom efter, kan du bestille en varm chokolade med 45 procent chokolade. Hos os kan du altså købe alt i både kaffe og andre varme drikke.

Iskaffe og andre kolde drikke

Til din varme sommerdag, eller bare din søde side, tilbyder vi iskaffe i alle varianter. Du bestemmer selv, hvilken smag du vil have i. Vanilje- eller hasselnøddesirup, eller du kan tilføje karamel- eller chokoladesovs. Vi går op i gode råvarer og god kvalitet, fordi det skaber den bedste kop kaffe. Derfor er al vores iskaffe lavet på den samme italienske espresso, som vores varme kaffe og er desuden lavet med økologisk mælk.

Trænger du til noget mere friskt, har vi altid lemonade og frisk iste i forskellige varianter. Nogle gange har vi andre kolde drikke på menuen, så kig ind forbi og find din iskaffe og andre kolde drikke hos os.